Regnskabsservice?

Skal du vælge mellem at ansætte en bogholder eller overdrage bogholderiet til et firma, der ikke laver andet. Det sidste tilbyder KontorFyn. Hos os bestemmer du selv, hvor meget du vil overdrage og hvordan det skal foregå, ligesom du kan få et fuldt digitalt bogholderi!

Alle virksomheder skal tage stilling til, hvordan de skal føre deres regnskab. Nogle vælger allerede fra starten at outsource bogholderiet, mens andre vælger at klare det selv – i hvert fald i begyndelsen.

 

Derfor skal du outsource bogholderiet

Fordele ved at outsource er, at du ikke får endnu en ressource på lønningslisten – som tilmed ikke tjener penge ind til firmaet. Samtidig betaler du kun den eksterne bogholder, for den tid der faktisk bruges på dit regnskab eller til en fast månedlig pris, så du har kontrol over udgifterne.

Du slipper for, at skulle sætte dig ind i en hel masse bogføringsteknisk om, hvordan diverse bilag skal bogføres, hvordan der afstemmes – og så slipper du for alt stressen omkring momsafregninger, løn mv.

I virkeligheden fjernes store byrder, for en meget lille meromkostning.

 

Digitalt bogholderi

Fremtiden er digital – hvor bogføringen foregår automatisk. Således slipper du for at skulle håndtere og opbevare alverdens bilag, bonner og andre papirer eller miste bilag og krøllede kvitteringer.

Sæt strøm til bilagene

Scanning af kvitteringer, så alle bilag og fakturaer sendes til regnskabssystemet digitalt, og lad bogholderen ordne bogføring og betaling til andre.

Godkendelse af fakturaer kan også digitaliseres, hvilket igen sparer tid og arbejdskraft.